Werken bij
Vacature

(Medior/senior) Werkvoorbereider Utiliteitsbouw gezocht!

Heb jij als werkvoorbereider een passie voor utiliteitsbouw en werk je graag dichtbij huis aan mooie innovatieve projecten? Lees dan snel verder! Als Werkvoorbereider Utiliteitsbouw werk jij aan mooie utilitaire projecten in Zuidoost-Nederland.

 

Wat ga je doen

Binnen deze projecten ben je als werkvoorbereider o.a. verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden van Utiliteitsbouwprojecten in de werkvoorbereidings- en uitvoeringsfase. Je werkt nauw samen met de  projectleider en maak je een projectanalyse, waardoor tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Verder maak je zelfstandig uittrekstaten en productietekeningen. Je stelt meer- en minderwerk op en je bent in staat om alternatieven aan te dragen ten aanzien van materialen en detaillering. Je onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers  ten behoeve van de voorbereiding van projecten, stel je termijnregelingen op, signaleer je bestekwijzigingen en ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereidersadministratie. Zijn dit herkenbare werkzaamheden voor je, waar jij energie van krijgt en graag aan werkt?

Wil je je ambities waarmaken? Dan stellen we samen een plan op en bepalen we jouw stip op de horizon, met bijbehorende opleidingen en begeleiding. Ook werk-privé balans vinden we erg belangrijk. Dit betekent dat collega’s regelmatig thuiswerken en dat we flexibele werktijden hanteren.  


Wat breng jij mee

  • je beschikt over een mbo en/of hbo  opleiding bouwkunde;
  • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Werkvoorbereider, bij voorkeur met Utiliteitsbouwprojecten;
  • je beschikt over kennis  en hebt affiniteit met BIM, BREEAM en LEAN bouwen;
  • Je werkt graag in teamverband en gaat hierin voor het beste resultaat;
  • je woont  in een straal van +- 40 km van Venlo.

 

Wat jij van ons krijgt

  • 13x per jaar een salaris waar jij blij van wordt, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (maximaal 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
  • een leaseauto, laptop en telefoon.

Je werkt vanuit ons kantoor in Venlo of op een van de projecten. Persoonlijke ontwikkeling en een gezellige werkomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. De werksfeer is te omschrijven als een informele maar professioneel, waarin ruimte is voor jou om te excelleren, jouw eigen inbreng ruimte te geven en je verder te ontwikkelen. Verder vinden we het belangrijk om successen met elkaar te vieren en hebben we een leuke vrijdagmiddagborrel.

 

 


< Terug naar overzicht