Groot in Bouwen:

Groot in Bouwen: Service & onderhoud

Bij Willems ontzorgen we u bij alle facetten van de bouw. Van advies en budgettering tot planning en bedrijfsmatig onderhoud; van renovaties tot schadeherstel en nazorg; van het maken van een machinefundatie tot een passend interieur. Op basis van uw wensen leveren wij maatwerk, geheel afgestemd op úw bedrijfsproces. Door ons brede scala aan specialismen kunnen wij u snel en vakkundig ondersteunen.

Service & onderhoud

Dat u als klant kunt vertrouwen op een perfecte nazorg en onderhoud op momenten dat dit nodig is, vinden wij vanzelfsprekend. Of het nu gaat om het jaarlijks nalopen van het hang- en sluitwerk, een aanrijschade, lekkage in het dak of om een verbouwing of uitbreiding; bij Willems staan we voor u paraat!

Groot in Bouwen:

Betonwerk en funderingen

Het beton stroomt door onze aderen! Want van oudsher behoort betonwerk tot dé specialisaties van Willems Bouwbedrijf. Door onze ruime ervaring met het bouwen van fabriekshallen en andere gebouwen waar zware machines moeten worden geplaatst, weten we inmiddels als geen ander hoe je daarvoor goede, degelijke machinefundamenten realiseert. Ook de bouw van betonnen objecten als waterkelders, laboratoria, stralingsruimtes, kelders, naadloze vloeren, dikke wanden of diepwanden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Geen uitdaging is ons daarbij te groot.

Groot in Bouwen:

Eigen werkplaats

Willems Bouwbedrijf beschikt over een optimaal uitgeruste eigen werkplaats met eigen machines én eigen medewerkers. In deze ‘timmerfabriek’ maken we zaken als binnen- en buitendeuren en kozijnen, maar ook interieurbouwelementen als balies, kasten, keukens, noem maar op. Alles op maat gemaakt voor u!

Groot in Bouwen:
BOUWVAKANTIE

BOUWVAKANTIE

Wegens vakantie zijn wij vanaf maandag 22 juli tot en met vrijdag 9 augustus gesloten​. Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie!