Werken bij
Vacature

Administratieve Duizendpoot gezocht

Als Allround Administratief Medewerker vind jij niets heerlijker dan elk proces tot in de puntjes geregeld te hebben! Houd jij met gemak het overzicht en werk je gestructureerd? Lees dan snel verder!

 

Jouw uitdaging
 

Je gaat als Allround Administratief Medewerker de organisatie ondersteunen in de diverse financiële processen, zoals het inkoop-, verkoop-, facturering-, aanmaning- en FSC proces als ook projectbewaking en receptie werkzaamheden.

 

Je vindt het leuk om mee te kijken met de verschillende aspecten van het vak. Hierdoor ben jij in staat om bij te springen waar nodig. Kunnen jouw collega’s jouw hulp goed gebruiken? Dan bied je dit maar al te graag aan. Je neemt initiatief en denkt mee over procesoptimalisaties. Verder ben je communicatief vaardig, heb je een gedegen boekhoudkundige achtergrond en sta je stevig in je schoenen. Kortom, een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn! 


Je werkt vanaf ons kantoor in Venlo en werkt veel samen met medewerkers van verschillende afdelingen. We hebben een informele sfeer met korte lijnen. Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan vandaag nog!

De werkzaamheden die jij zal uitvoeren zullen er als volgt uitzien: 

  • Aanmaken debiteuren en crediteuren;
  • Opstellen verkoopfacturen en termijnnota’s, versturen en aanmanen verkoopfacturen;
  • Projectbewaking;
  • Beheer FSC proces;
  • Ontvangstbonnen;
  • Post, telefoon, bezoek.

Jouw profiel

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en relevante ervaring met (financiële) administratie, bijvoorbeeld in de rol als Allround Administratief Medewerker; 
  • Je hebt goede kennis van de MS Office pakketten en bent voornamelijk sterk in Excel; 
  • Je bent proactief, servicegericht en tussen de 20 - 40 uur per week beschikbaar. 

 

Jij krijgt van ons
 

 

Over Willems
 

Willems Bouwbedrijf is onderdeel van de Laudy Groep/Ballast Nedam. Bouwen is meer dan het realiseren van gebouwen. Het is de gedachte erachter die telt en die de kroon op ons werk zet. Bij bouwbedrijf Willems maken we ons al meer dan 120 jaar lang sterk voor de vertaling van unieke en vernieuwende ideeën naar bouwkundige daden op het vlak van werken, wonen, zorgen en service & onderhoud. Of het nu gaat om appartementen- en zorgcomplexen, distributiecentra, kantoor – en bedrijfspanden variërend van 500 tot 45.000 m²; bij Willems zijn we er groot mee geworden!   

We zijn onderdeel van een grote wereldwijde bouwer, maar de cultuur binnen onze organisatie is vergelijkbaar met die van een familiebedrijf: korte lijnen, een informele sfeer en betrokken collega’s. Om verbinding met elkaar te houden en iedereen buiten werk beter te leren kennen, organiseren we maandelijks verschillende activiteiten. Zo staan we stil bij jubilea, vieren we samen onze successen en hebben we de gezellige borrels en bijeenkomsten met het hele bedrijf.

 

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op!

Wij kijken uit naar jouw reactie! 
Interesse in deze uitdaging als Administratief Medewerker? Solliciteer dan vandaag nog! Wees er snel bij, want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Heb je nog vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Nathalie Lambers, Senior HR Adviseur via n.lambers@wbbv.nl of bel naar 06-43204228.

 

 

 

 


< Terug naar overzicht