Duurzaam kantoorgebouw voor Numidia Roermond

Duurzaam kantoorgebouw voor Numidia Roermond

Naam:
Kantoorgebouw Numidia
Opdrachtgever:
Cheese and More BV
Architect:
Janssen Wuts architecten
Oplevering:
April 2018
Plaats:
Herten (Roermond)
Omvang:
1250m2

Willems Bouwbedrijf realiseert modern en duurzaam kantoorgebouw voor “Gouden Gazellen-prijswinnaar NUMIDIA” in Roermond.

Numidia is een jonge succesvolle internationale handelsorganisatie in zuivelproducten met vestigingen in Roermond, Singapore en binnenkort in Zuid-Amerika.

Duurzaam kantoorgebouw voor Numidia Roermond

“Ook na de bouw heeft Willems zich steeds constructief opgesteld bij het verhelpen van een paar servicepunten. Dit altijd zonder enige vorm van discussie. Al met al kunnen wij Willems van harte aanbevelen”

Naast het ontwikkelen en bouwen van het project, was Willems verantwoordelijk voor de succesvolle coördinatie van het gehele project. Samen met de architect en onderaannemers (voorgesteld en ingehuurd via Willems) is dit project in een bouwteam verband uitgevoerd. Het project is binnen het gestelde budget en binnen de planning tot stand gekomen.

Om efficiënt met de bouwkavel om te gaan, heeft men gekozen om de ruime parkeerplaats onder het gebouw te plaatsen, de auto’s blijven uit het zicht. In het gebouw wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en installaties.

Het nieuwe hoofdkantoor helpt Numidia om een aantrekkelijke werkgever voor goed opgeleide mensen uit de regio te blijven, en geeft ruimte voor verdere ontwikkeling.

Ik wil meer weten over dit project

* verplichte velden