Geschiedenis

Geschiedenis sinds 1898

De basis voor wat vandaag de dag bekend staat als Willems Bouwbedrijf werd in 1898, of zelfs eerder al, gelegd met de oprichting van een timmerbedrijf door een van de Willems-voorvaderen. Die timmerwerken, destijds vooral nog gericht op Tegelen en Belfeld, werden vervolgens onder de vader van Joep Willems uitgebreid. In 1987 nam zoon Joep het roer over van zijn vader. Ons bedrijf groeide daarna gestaag uit tot een organisatie met zo’n zestig werknemers. Daarbij namen we afscheid van de particuliere woningbouw en richtten we ons exclusief op de bedrijfsbouw.

Vandaag de dag wordt de organisatie geleid door Ralph Geurts (algemeen directeur) en Frank Derks (directeur bouwrealisatie). De afgelopen jaren werken we hard aan de uitbreiding van ons werkgebied en onze naamsbekendheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en ‘cradle-to-cradle’ staan bij ons hoog in het vaandel. Net als een plezierige werksfeer, met veel aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Er staat nu een moderne organisatie, die snel en effectief op de wensen van de klant kan reageren. Daarvoor werken we meer en meer met eigen engineers en een selecte groep onderaannemers.